Bettina

Ni vet ju säkert vem Bettina är, men ni kan omöjligt veta vilken enastående häst hon är. 15 år gammal, 10 föl varav en dog, elit och garanterat placerad i nästa start som blir om någon vecka. Ska ta med kameran nästa gång vi tränar, man tror inte att det är sant! I år har hon dessutom fått två enastående bra hingstbarnbarn. Hon är värd sin vikt i guld, bara inte till salu, hon heller:-)

Regn......

Jaha det var det, snart är seminkvällar, ridläger och Pers semester över! Vad händer då?? Jo vips kommer grävmaskiner rulland för byggstart- detta skulle vi gjort på semestern!! Det blir som vanligt snickring i november.
I övrigt åker jag till Tyskland på tisdag för att kolla på unghästVm i dressyr. Är just nu så trött och blöt att jag knappt ser fram emot det, det är inte bra!! Ska på efterbröllopsfest på lördag med massa folk jag inte brukar umgås med- kul!!?? Om jag överlever dit. Tre födelsedagar i augusti, 4,14 och 26. Dyrt!! Fick just ett sms från min fd praktikant/stalltjej där det stod att hon sett nakenbilderna på mig på nätet. Konstigt- jag har knappt sett mig själv naken! Nu får det bli kaffe innan seminkväll, sedan lektion och stalltjänst. Jag har bestämt mig för att köpa pizza till lägerbarnen idag. 14 barn och 4 vuxna... hur många kan man behöva?? Fyra familjepizzor måste räcka - det får det göra!! Kaffe!

Bortbytes mot traktor

Bättre begangnade, väl grundutbildade barn och man bytes mot traktor, med ev grävagregat ingår mormor. Skämt åsido. Ni vet hur jag är, när jag väl ska igång ska det helst vara gjort igår, Tur att jag har 9 + 7 barn här just nu så jag inte blir alltför angelägen. Nu är det dags för 4 dressyrpass och sedan seminkväll- rapport följer.

Låång dags resa mot natt!

Äntligen är klockan 22 och det är OK att gå och lägga sig. Sju barn inkvarterade på loftet och imorgon kommer 3 till. Dessutom 2 barn från USA som ska rida, en häst som ska semineras, 6 hästar att dräktighetsundersöka och det övriga. Kom till en djupare insikt idag och det var att sommaren snart är över.... detta innebär att snart är den fria tillgången till ridhus över- huh. Börjar verkligen längta till Tyskland nu!! Hoppas det är riktigt många fina hästar och spännande saker att shoppa. Kom precis på att det är SM på Hammarö i veckan - lite svårt med tid får se om jag kan ta alla lägerbarnen och swischa dit en stund på torsdag- helgen är ju helt full av fest - tjejfest fredag och efter bröllopsfest lördag - hur ska jag klara detta??? Hjälp vad fullt det blev nu, om 6 veckor ska jag rida fyraårschampionatet i Enköping, behöver rida lite.
Nu ska jag krypa ner brevid min sjuka 6 åring så slipper jag frysa- hon har haft över 39 graders feber i tre dagar nu så hon är rätt spak- smittad i Falsterbo- man ska inte beblanda sig med folk- det straffar sig!! Hon får försöka bli lite mer av en enstöring som sin mamma. Ha de!
Tänk vilka förväntningar på sommaren!

Varför är allt så blött??

Kan inte förstå hur detta gick till!! Man har snart simhud mellan tårna. Håller på att försöka få ordning inför nästa veckas Tysklandsresa med Cerrie och Nina. Har 15 hästar igång just nu och tre att sätta igång bara de får skor- det är ju inte så bara. Tror jag skall åka på kurs till Halland och lära mig sko, skulle spara sådär 8000 i månaden på detta- då behöver jag inte skaffa ett arbete överhuvudtaget. Som om det var planerat:-) Idag har vi beställt grävning för att bygga butik/boende så nu känns det som vanligt, vi kommer att snickra långt in i november. Semestern är liksom hopplös att offra till arbete. Har reviderat Teneriffaplanen i november och bytt den mot Thailand i januari- älskar det landet- längtar!! Men det ska ju hända en del roligt innan dess. Hopplektion i ösregn tex. just nu!

nya tag

Alla tycker jag ska sätta fart igen så då får jag väl göra det:-)
Ridlägervecka , 9 bonusbarn, två pass om dagen och rätt fullt i stallet!! Har ju haft lite semester och varit i Falsterbo och nästa vecka åker jag till Tyskland. Däremellen ska jag försöka hinna med en bröllopsfest och träna inför championatet. Har dessutom en häst kvar att betäcka och en ganska ny fölunge. Bild kommer bara det sluta regna!! Denna vecka kommer Emelie Nyreröd och tittar på hingstföl, kul!!
I Falsterbo var allt sig likt förutom att vi hade en stuga iår istället för bil. Inte så mycket känt folk som vanligt men jag och 6 barn hade trevligt ändå, inget regn på oss!!
Nu ska jag äta lunch, återkommer strax.

RSS 2.0