Long time no see, again.

Inser att jag kanske inte är rätt person att ha en blogg för det händer ju inte så mycket smaskigt i mitt liv:-) Liten uppdate sedan senast. Var ju på EM och det var ju speciellt men alla ni som känner mig vet ju att det är de unga jag brinner för så..svischade hem där på måndag och packade om för att bege mig till Warendorf och bundeschampionat med ett gäng domarkollegor. Underbart!!! Fina hästar i dressyr och hoppning, ponnyer, god mat och likasinnade resesällskap! Finns inte mycket mer att önska...skulle va ett ridhus då. Som tur var var det inte bara jag som hade åtaganden i helgen utan fredagmorgon kl 07.00 styrde vi kosan hemmåt. Kl 16 släppte jag av Bosse i Falkenberg och sedan var det 4 ensamma timmar hemmåt.
Lördagmorgon kl 5.15 lastat 2 ston med föl och styr kosan mot Strömsholm och riksföl. Blev 3a med Herzeous och oplacerad med Loquatious, trots att jag tycker han är bättre:-) Domarn dömmer!! 3 ggr Värmland i topp, HÄRLIGT!!! Vi finns med på kartan. Grattis Malin o Mattias!! Var hemma vid 5 och duscade och bytte om för att kl 19 äta middag med Lasse i BRÅLANDA av alla vilda orter(annan historia) Tjatade mest hela natten och var väldigt nöjd att jag bara var överdomare på söndagen. Hemma igen vi 20 00 söndagkväll, rätt trött.
Nu börjar förkylningen!! detta fra för att jag har en hel vecka hemma. Lördag off to Örebro för att döma gångarter på kvalitets tillsammans med Lockvall!! Tur att det var utomhus- hoppas han inte blev sjuk- stor risk att han ej skulle överlevt! Man, runt 70.....för många dåliga omen. Söndag- Enköping 4årschampionat. Hästen skötte sig exemplariskt, mjölkade i vild förtvivlan. Fick rida själv pga strykning, helt ok. Ställer upp för kritik Lars Andersson o Pether Markne( inte direkt så att jag räknat med att kvala, föl vid sidan, dräktig, låg träningsfrekvens..)
-Nu har vi sett något vi tycker väldigt mycket om! så börjag han kritiken! Vad tänker man då!? Yes!!
Bra form, trevlig kontakt, god harmoni, avspänd bla, bla bla. 7,9 6,5 6,8 på gång!! ok tänker man, då får jag väl riktigt högt på resten 7,5 7,5   Fattar inget! Tur att man inte är domare!! Aj då det var jag ju. Bra om kommentarerna rimmar med siffran tack. Älskar min häst, nog om det dräktig med Sandreo hoppas det blir ett sto snart har jag 30- ston alltså! Nu ska vi och hoppträna får fortsätta senare. U

RSS 2.0