Dag och natt lika långa?? inte i min värld.

Jaha imorgon är det sommarsolståndet..dag o natt lika långa, kanske inte för alla. Just nu är jag i ett stadium av att jag vaknar runt 5 och när klockan är halv nio(på förmiddagen) är all energi slut och jag längtar efter att det ska bli kväll så att jag får ta ett glas vin och gå och lägga mig. När kl äntligen når 20.30 så att det är "legitimt" att ta ett glas vin då är jag så trött att det enda som är intressant är att få alla tandborstade, i rätt hus, i lämplig säng helst mätta och utan ytterkläder för att kunna lägga mig på soffan, somna efter 2 min, vakna 02.30, borsta tänderna och ev ta av mig jeansen och gå o lägga mig.
Kan inte riktigt påstå att livet känns helt på topp, hade kanske trott att nu när deklarationen är avklarad, miljödomstolen varit här och allt är ganska lungt så borde livet känts mer fullkomligt! Inte så enkla saker att prata med folk om, speciellt efterso folk man alltid haft i kring sig inte är här längre av olika orsaker, Amanda är i allafall hemma på lite permission och det är skönt nu var det bara att hitta lite prattid som var svårt. Skriver lite med en tjej i Gävle som jag egentligen inte känner så väl men som jag på något underligt sätt fattat tilltro till. Ändå svårt för det är svårt att uppdatera de senaste 40 åren per "facebook" så att bilden blir klar. Väldigt deprimerande att tidsbristen tar ifrån en dom där kompisarna som känner en utan och innan som bara behöver se mig för att avläsa mitt "state of mind". En god vän söker en svensktalande hushållerska på ett år för att laga mat och lära barnen svenska, ärligt talat skulle det vara underbart och förmodligen vad jag behöver men som 7barnsmor är det ju inte riktigt enligt regelverket. Skulle förmodligen sakna dom små en del även om jag just nu är rätt less åt 3/7 delar av dom. Tur att ni inte är så många som läser detta, synd om er som jag pratar med i telefon varje dag för ni måste va rätt trött på mina humörssvängningar- tack ändå för att ni finns.
Hoppas alla ni andra som man försökt stötta när ni mått kasst mår bra nu för då kan ni ju bju igen:-) Kanske bäst jag ger mig nu så ingen ringer psyk, men ni som känner mig vet min inställning- hellre död än i händerna på psyk eller socialen(definitft i den här kommunen och det är ju trots allt här jag bor, än)!!
Imorgon tror jag att jag ska gå lite hårt åt våran kommun, kan hända att jag tar bort detta inlägg då för det kanke inte är så bra för trovärdigheten när man ska kritisera, eller det kanske förklarar en del??? Hjälp vilken härva, ingen ide att försöka nysta, bättre slänga bort och köpa nytt.
Ha en bra dag!

torsdagkväll

Jaha då är midsommar inledd, tre timmars dömning på Trossnäs och imorgon väntar 6 timmar till. Innan dess ska det semineras. Jag tror bestämt att det är 18 år i rad på Trosnäs och innan det var det 5 år på hästryggen där. Åren går!
I helgen blir det mest häst tror jag- både på längden och tvären, ovanligt va?!
På måndag ska jag köra Nicole till Stockholm till Ludde några dagar- blir kul för Amanda o Cicci så de har någon att bossa med:-) Nästa helg är det nationell debut på Jacobs Wiggleytuff för henne. Jasmine skall ev debutera i Björklidens dressyr på onsdag om vi får till det med skjuts och allt.
Dags för kvällsmat!

Förlåt mig!!

Nu har jag deklarerat, Max har tagit studenten, Alex har flyttat till Norge, alla praktikanter har åkt, 6 av 9 egna stn som betäcks är dräktiga och alla utom en har fölat. Nu tror jag att jag ska kunna ta tag i bloggen på riktigt!!
Idag ska jag till banken och kassera in mitt lån för att betala betäkningar med, låter väl underbart!! Men alla säger att man måste satsa för att vinna och är man inte född med guldsked i mun så kostar det att använda pengar!! Min revisor reklomenderade starkt att jag skulle sälja lite hästar men jag har inte några som jag egentligen vill sälja så vi får se hur det blir.
Miljödomstolen har varit här och det känns/kändes bra- dom(juridisk term:-) kommer under juli månad.
Min kompis Cicci har gift sig och det tycker jag är bra, det var ett hemligt bröllop men jag visste om för vi sydde klänningen. Ha ha!!
På tävlingsfronten är det ömsom vin ömsom vatten, igår var det mest vatten där jag var, både från ovan och från dommarkurarna. Nästa vecka ska jag till södern med Alex tjej Sofie och leta häst, har ni några förslag så ring eller maila. Trevlig individ med bjudning, 160-167 cm, 4-8 år dressyrinriktad inte till elitsatsning(MSV). Budget 100000, men det beror på vad det är naturligtvis. Sent tagen 6-7 åring vore bäst ur kostnads synpunkt. Ska passa på att kolla lite andra grejor oxå. Nu ska jag ta stallet:-) Hörs i em. Skall ta med kameran.

RSS 2.0